Vlieland TV » Bedrijven » Vlieland Evenementen

Vlieland Evenementen

Informatie:

Jan van Vlieland, fietsverhuurder en organisator, startte 16 jaar geleden met uitgiftes van uitgebreide fietsroutes. Jan is dé JAN en dus werden de routes al in datzelfde jaar -1992-  meer en meer aangekleed, hetgeen snel resulteerde in grootse evenementen. Alweer bijna 5 jaar geleden werden de gelederen versterkt met  de komst van Judith. In januari 2004 heeft zij uiteindelijk het Evenementenburo van Jan overgenomen. Evenementenburo "Jan van Vlieland" is mede daardoor een echt eilander organisatieburo gebleven.

 

Wij zijn bekend met alle mogelijkheden die het eiland heeft, maken gebruik van de positieve instelling van de nuchtere eilanders en proberen u ook de nog niet ontdekte plekjes van het eiland te laten zien.
Menig bedrijf  heeft zijn sporen reeds achtergelaten op het Vlielandse strand. Of het nu een groep is van 20 of van 500 personen, wij maken inmiddels dus al ruim 15 jaar van uw uitstapje een succes!

 

Dit jaar hebben wij weer enkele nieuwe activiteiten  in ons programma opgenomen. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan gebruik te kunnen maken van wat de natuur ons te bieden heeft ! Hebt u al eens oesters geplukt op het Wad of zeekraal geproefd? Weet u wat een kokkel is? Samen met een kenner oesters plukken en daarna bereiden en proeven. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje. U kunt het allemaal ondervinden tijdens een wadexcursie bij Vlieland Evenementen!

 

Kiest u liever voor leuke sportieve activiteiten voor gewoon een dagje plezier of een tikkeltje serieuzer: voor teambuildingsactiviteiten om van úw team het succesteam van uw bedrijf te maken? Of wilt u liever ergens rustig een vergadering voeren?

 

Het kan allemaal! De programma's worden aangepast aan uw wensen en zijn voor iedereen te doen, jong of oud, getraind of ongetraind. 


 
» Terug naar alle bedrijven
© 2020 - Vlieland TV  |   Home   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Webdesign: Since 92