Vlieland TV » Bedrijven » Makelaardij Visser

Makelaardij Visser

Informatie:
Makelaardij Visser is een kleine makelaardij gevestigd in de Dorpsstraat van Vlieland.
Begin jaren 70 begon stichter Dick Visser naast het slagersvak met het bemiddelen in- en taxeren van onroerende zaken. In de loop der jaren is een samenwerking ontstaan met zoon Martijn en is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel (beëdigd) makelaarskantoor.

Ons werk bestaat naast het geven van advies, hoofdzakelijk uit het verkopen en taxeren van alle soorten onroerend goed uiteenlopend van recreatiewoningen, woonhuizen tot bedrijfsonroerend goed.

Met de wetenschap dat Vlieland ongeveer 150 zomerhuizen en een kleine 400 woningen in het dorp telt, zult u begrijpen dat het aanbod van woningen meestal zeer beperkt is. Het makelaarsvak is voor beide makelaars dan ook geen dagtaak. De deskundigheid en het enthousiasme is er echter niet minder door.

Voor het gemak hebben we ons aanbod in drie groepen verdeeld:
Recreatiewoningen.
Woonhuizen voor permanente bewoning.
Bedrijfs- en overig onroerend goed.


Tot zover de algemene informatie. Klik op de bovenstaande keuze mogelijkheden om het actuele aanbod te bekijken.

Vlieland telt grofweg 150 recreatiewoningen, variërend van appartementen tot vrijstaande zomerhuizen in de duinen. Buiten het dorp is alle grond van De Staat der Nederlanden hetgeen inhoudt dat het erfpachtgrond is. Zowel in het bestemmingsplan van de gemeente Vlieland als in de erfpachtvoorwaarden van Staatsbosbeheer is vastgelegd dat deze percelen bestemd zijn voor recreatief gebruik. Permanent bewonen mag dus niet.
Prijzen zijn zelden onder € 350.000,- K.K.


» Terug naar alle bedrijven
© 2020 - Vlieland TV  |   Home   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Webdesign: Since 92