Vlieland TV » Bedrijven » Bagagevervoer Wietze de Boer

Bagagevervoer Wietze de Boer

Informatie:

De boot is aan....
 

U heeft al een glimp van ons mooie eiland opgevangen en zet uw eerste voetstappen op Vlielandse bodem. Dan rijst meteen de vraag:
 

HOE krijg ik al mijn koffers en tassen naar ons vakantie-adres?
 

En dat is eigenlijk heel makkelijk, want tegenover de karren van Rederij Doeksen staan wij met onze wagens klaar om de bagage tegen betaling naar uw vakantiebestemming te brengen.
 

Onze wagens zijn voorzien van borden waar de verschillende vakantiebestemmingen op staan. U loopt naar de goede wagen en vertelt ons waar uw bagage naartoe moet.
 

Verblijft u in een vakantiehuisje, dan geeft u ons de naam van dat huisje, wij nummeren de bagage met krijt en brengen alles naar het juiste adres.
 

Wilt u dat de bagage aan het eind van de vakantie ook weer naar de boot gebracht wordt, dan kunt u dat bij aflevering bespreken of een formulier hiervoor invullen. Wij zetten alle bagage in de karren van Rederij Doeksen, deze gaan aan boord en in Harlingen kunt u de bagage er uit halen. Bagagevervoer van en naar de huisjes gebeurt met trekkers en wagens, de auto valt ook nog wel eens in.

 


 
» Terug naar alle bedrijven
© 2020 - Vlieland TV  |   Home   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Webdesign: Since 92